Esztany Architect Studio Ltd

 

Esztány Győző Építésziroda Kft.

(2014.ápr. – 2014.okt.)

Esztány Győző mesteremről

Precíz, a tervezésben, tehetségesen rajzol kézzel és géppel, barátságos és családszerető, megengedő és tanító, van türelme az emberekhez, nehéz kihozni a sodrából, jó csapatjátékos, jól oldja meg a szituációkat, segít másoknak, különösképpen a családjában, nagyon szeret kirándulni és a kertészkedést is tanulja feleségével, vendégszerető és bármikor lát engem szívesen vissza otthonába.

Érkezésemkor szívesen fogadott kedves kis irodájába. Kölcsönösen megismertük egymás munkáit. Beszédéből kiderült számomra, hogy családközpontú ember, és fontos számára a magánélet. Végezetül őt választottam új mesteremnek. Készséggel engedett hazajárni, és távmunkában dolgozni, mely akkori itthoni kapcsolatom megerősödését is eredményezte. A munkában nem sietetett, jól alkalmazkodott a megrendelői kérésekhez. Győző már a számítógéppel rajzoló generáció, így kölcsönösen tanultunk egymástól az Archicadról. Adott a véleményemre. Rajzolni kitűnően tudott szabadkézzel is. Sokat tanulhattam tőle a cégvezetésről, precizitásról és a megrendelőkkel való készséges magatartásáról. Mesélt kirándulásairól, ellátott javaslatokkal,

hogy miket érdemes megnézni a környéken. A munkája, életstílus összhangban van, amilyen házakat tervez, olyat épített magának és családja többi tagjának is. Figyelmes volt a magánéletre és sokat kérdezte, hogy hogy vagyok és hogy hogy telt a hétvégém. Örömteli volt számomra, hogy nála lehettem vándor és köszönöm a tudást, figyelmességet, emberi bánásmódot, amit továbbadott.

 

Fontosabb történések a 4. félévben:

- 2014.április: Kirándulás a hármashalom oltárnál, az oltár megismerése
- 2014.április: Vándorokból mesterek kiállítás megnyitó Csíkszeredában
- 2014.május: Sógor Csaba családi házánál művezetés Győzővel
- 2014.június: Csíkszépvízi biciklis kirándulás
- 2014.július: Kerti parti Győzőék családi házában
- 2014.július: Golden Sand 1 hetes nyaralásunk
- 2014.augusztus: Környékbeli hírességhez, az Egyes Kőhöz kirándulok
- 2014.augusztus: Zalánpatakon lévő 2 hetes kaláka építőtábor
- 2014.október: ikertestvérem esküvője Budapesten
- 2014.október: hazaút, kitérő Parajdon, a sóbánya meglátogatása
- 2014.december: Székesfehérvár, Ybl Miklós Pályázaton való részvétel